Tweede Kamer verkiezingen 17 maart - verkiezingsspecial

op 17 maart vinden de Tweede Kamer verkiezingen plaats
Op 17 maart aanstaande vinden de Tweede Kamer verkiezingen plaats. Met maar liefst 37 deelnemende partijen kan het best lastig zijn de juiste keuze te maken.

Om u daarmee te helpen, heeft de vFAS een aantal Tweede Kamerleden (vaste kamercommissieleden justitie & veiligheid) gevraagd naar de standpunten van hun partij met betrekking tot enkele voor het familierecht relevante onderwerpen. Denk daarbij aan de gesubsidieerde rechtsbijstand, wetgeving op het gebied van mediaton en de algehele stelselherziening met bijbehorende plannen voor een neutrale gezinsvertegenwoordiger. Bekijk de filmpjes, zodat u op woensdag 17 maart weloverwogen het juiste vakje rood kunt maken!

vFAS verkiezingsspecial

Verdieping op dit onderwerp

U chat met:

chat

Momenteel is de chat offline. U kunt een bericht achterlaten; wij nemen dan via email contact met u op.

Vragen over goed scheiden?

Chat vrijblijvend en anoniem met een familierechtadvocaat/mediator van verder-online.nl.

1 advocaat online >

Feedback verzonden Gesprek is beëindigd Uw bericht kon niet verstuurd worden, probeer de pagina opnieuw te laden.

VERDER* houdt zich aan alle Europese regels op het gebied van online privacy. Op onze website worden geen advertenties getoond. VERDER* gebruikt wel cookies en scripts van Google om het gebruik van de website geanonimiseerd te analyseren. Zo kunnen we content op maat aanbieden en de effectiviteit verder verbeteren. Lees hier meer over ons cookie beleid en lees hier ons privacy statement.

Terug naar vorige