vFAS verkiezingsspecial

Op 17 maart aanstaande vinden de Tweede Kamer verkiezingen plaats. Met maar liefst 37 deelnemende partijen kan het best lastig zijn de juiste keuze te maken.

Om u daarmee te helpen, heeft de vFAS een aantal Tweede Kamerleden (vaste kamercommissieleden justitie & veiligheid) gevraagd naar de standpunten van hun partij met betrekking tot enkele voor het familierecht relevante onderwerpen. Denk daarbij aan de gesubsidieerde rechtsbijstand, wetgeving op het gebied van mediaton en de algehele stelselherziening met bijbehorende plannen voor een neutrale gezinsvertegenwoordiger. Bekijk de filmpjes, zodat u op woensdag 17 maart weloverwogen het juiste vakje rood kunt maken!

Maarten Groothuizen

Bekijk twee korte fragmenten op Youtube met het standpunt van Tweede Kamer lid Maarten Groothuizen van D66 met betrekking tot:

Sylvia Tieland (vFAS) in gesprek met Maarten Groothuizen van D66

Chris van Dam

Bekijk twee korte fragmenten op Youtube met het standpunt van Tweede Kamer lid Chris van Dam van CDA met betrekking tot: 

 

Sylvia Tieland (vFAS) in gesprek met Chris van Dam van CDA

Michiel van Nispen

Bekijk drie korte fragmenten op Youtube met het standpunt van Tweede Kamer lid Michiel van Nispen van SP met betrekking tot: 

Sylvia Tieland (vFAS) in gesprek met Michiel van Nispen van SP

Niels ten Berge

Bekijk drie korte fragmenten op Youtube met het standpunt van Tweede Kamer lid Niels ten Berge van GroenLinks met betrekking tot: 

 

Sylvia Tieland in gesprek met Niels ten Berge van GroenLinks

U chat met:

chat

Momenteel is de chat offline. U kunt een bericht achterlaten; wij nemen dan via email contact met u op.

Vragen over goed scheiden?

Chat vrijblijvend en anoniem met een familierechtadvocaat/mediator van verder-online.nl.

1 advocaat online >

Feedback verzonden Gesprek is beëindigd Uw bericht kon niet verstuurd worden, probeer de pagina opnieuw te laden.

VERDER* houdt zich aan alle Europese regels op het gebied van online privacy. Op onze website worden geen advertenties getoond. VERDER* gebruikt wel cookies en scripts van Google om het gebruik van de website geanonimiseerd te analyseren. Zo kunnen we content op maat aanbieden en de effectiviteit verder verbeteren. Lees hier meer over ons cookie beleid en lees hier ons privacy statement.

Terug naar vorige