Podcast over wat te doen bij scheiding

podcast over scheiden

Ter gelegenheid van de 10e editie van de Dag van de Scheiding, afgelopen september, heeft vFAS-lid Edith van de Lockant-Geschiere twee podcast afleveringen gemaakt.

De podcasts die zij heeft ingesproken duren elk een klein halfuur.

De eerste aflevering gaat in op de vraag wat te doen nadat het besluit om te scheiden is genomen. Wat moet je als eerste regelen? Wat kost de echtscheidingsprocedure? Wat is mediation en welke voordelen biedt het?

De tweede aflevering is getiteld: 'ik ga scheiden, wat betekent dit voor de kinderen?' Kinderen zijn nauw betrokken bij de echtscheiding van hun ouders, er verandert veel in hun leven. Goed overleg over (juridische) zaken kan de impact van de scheiding op de kinderen verkleinen. Tijdens de aflevering worden tips gegeven, onder andere over hoe tot een goed ouderschapsplan te komen.

Beide podcasts zijn via deze link te beluisteren: https://open.spotify.com/show/4E3OEzSrl4k3MFJKXtiFHp?si=SWKLn1TFQR2JmJQnMgDVtg

Verdieping op dit onderwerp

U chat met:

chat

Momenteel is de chat offline. U kunt een bericht achterlaten; wij nemen dan via email contact met u op.

Vragen over goed scheiden?

Chat vrijblijvend en anoniem met een familierechtadvocaat/mediator van verder-online.nl.

1 advocaat online >

Feedback verzonden Gesprek is beëindigd Uw bericht kon niet verstuurd worden, probeer de pagina opnieuw te laden.

VERDER* houdt zich aan alle Europese regels op het gebied van online privacy. Op onze website worden geen advertenties getoond. VERDER* gebruikt wel cookies en scripts van Google om het gebruik van de website geanonimiseerd te analyseren. Zo kunnen we content op maat aanbieden en de effectiviteit verder verbeteren. Lees hier meer over ons cookie beleid en lees hier ons privacy statement.

Terug naar vorige