Advocaten en mediators van de vFAS

Duizend advocaten in Nederland zijn lid van de vFAS: de vereniging Familierecht Advocaten Scheidingsmediators. Al deze advocaten hebben drie jaar extra gestudeerd en zijn daarmee specialisten op het gebied van scheiden. Ze zijn niet alleen advocaat, maar bovendien ook erkende mediators.

Door hun specialisatieopleidingen en -trainingen hebben onze leden alle juridische kennis én kennis over de emotionele kant van een scheidingsproces in huis, om uw scheiding goed en respectvol af te kunnen wikkelen. Op welke manier u dat ook wilt; via mediation, door overleg met ieder een eigen advocaat, dan wel, indien dit nodig is, door het voeren van een procedure bij de rechtbank. Alle vFAS-leden zijn getraind in het begeleiden van alle soorten scheidingen en houden altijd rekening met de soms heftige emoties die hiermee gepaard gaan. 

Toelatingseisen

De vFAS kent strenge toelatingseisen. Advocaten kunnen pas lid worden als zij minimaal vijf jaar advocaat zijn. Daarnaast moeten zij de driejarige opleiding tot advocaat-scheidingsmediator succesvol afronden. Deze opleiding bestaat uit juridische specialisatie en een specialisatie tot scheidingsmediator. De leden moeten zich ook voortdurend bijscholen. Bovendien zijn ze op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen op echtscheidingsgebied en van de nieuwste jurisprudentie (uitspraken van rechters). Dit alles zorgt voor een kwalitatief hoogstaande dienstverlening. Uw scheiding is in goede handen bij een vFAS-advocaat en scheidingsmediator. 

Overige specialisaties

Leden van de vFAS onderscheiden zich door hun gespecialiseerde juridische kennis. Naast het personen- en familierecht (scheidingsrecht), kunnen zij zich via een specialisatieopleiding tevens bekwamen op het gebied van het erfrecht. Ook verlenen ze bijstand bij internationale ontvoeringszaken, jeugdrechtszaken en treden ze op als bijzondere curator.

Advies nodig?

Neem dan vrijblijvend contact op met een vFAS-advocaat bij u in de buurt of stuur een mail naar info@verenigingFAS.nl. We helpen u graag verder.

  • Zoeken op
  • Plaats
  • (Kantoor-)naam
  • Postcode
Kunt u het niet vinden? Type dan de eerste 4 letters van uw zoekterm....

Filter:

Gefinancierde rechtsbijstand:

Contactformulier

Werkzaam bij:

Vul onderstaande gegevens in om uw vraag te stellen. Wij gaan zorgvuldig met uw persoonlijke gegevens om. Meer informatie hierover leest u in onze privacyverklaring.

U chat met:

chat

Momenteel is de chat offline. U kunt een bericht achterlaten; wij nemen dan via email contact met u op.

Vragen over goed scheiden?

Chat vrijblijvend en anoniem met een familierechtadvocaat/mediator van verder-online.nl.

1 advocaat online >

Feedback verzonden Gesprek is beëindigd Uw bericht kon niet verstuurd worden, probeer de pagina opnieuw te laden.

VERDER* houdt zich aan alle Europese regels op het gebied van online privacy. Op onze website worden geen advertenties getoond. VERDER* gebruikt wel cookies en scripts van Google om het gebruik van de website geanonimiseerd te analyseren. Zo kunnen we content op maat aanbieden en de effectiviteit verder verbeteren. Lees hier meer over ons cookie beleid en lees hier ons privacy statement.

Terug naar vorige