Zowel mijn man als ik willen Sinterklaas vieren met de kleinkinderen. Tips?

Sinterklaas is een familiefeest, waarbij de kinderen centraal staan. Als grootouders wilt u daar graag deel van uitmaken. Ook als u gescheiden bent. Als u nog goed contact heeft met uw ex-partner, dan is een gezellig feest bij uw (klein)kinderen heel goed mogelijk.

 

Schoen zetten

Gaat u niet meer door één deur met uw ex-partner, stem dan van tevoren met elkaar én met de ouders van de kleinkinderen af hoe Sinterklaas wordt gevierd. Kinderen hebben rond Sinterklaas vaak al een druk programma. De intocht, Sinterklaas op school, de andere opa en oma, de spanning van het schoen zetten en pakjesavond zelf. Kijk goed met elkaar wat passend is.

Wordt het te overdreven om nóg een keer Sinterklaas te vieren bij u en/of uw ex-partner, houd dan pas op de plaats. Er zijn ook nog andere mogelijkheden om iets van de Sinterklaassfeer mee te krijgen. Nodig uw kleinkinderen bijvoorbeeld een keer uit om bij u hun schoen te zetten. Of ga mee naar de intocht en kijk een keer samen naar het Sinterklaasjournaal. Zo blijft u toch betrokken.

Advies nodig?

Neem dan vrijblijvend contact op met een vFAS-advocaat bij u in de buurt of stuur een mail naar info@verenigingFAS.nl. We helpen u graag verder.

  • Zoeken op
  • Plaats
  • (Kantoor-)naam
  • Postcode
Kunt u het niet vinden? Type dan de eerste 4 letters van uw zoekterm....

Filter:

Gefinancierde rechtsbijstand:

Contactformulier

Werkzaam bij:

Vul onderstaande gegevens in om uw vraag te stellen. Wij gaan zorgvuldig met uw persoonlijke gegevens om. Meer informatie hierover leest u in onze privacyverklaring.

Verdieping op dit onderwerp

U chat met:

chat

Momenteel is de chat offline. U kunt een bericht achterlaten; wij nemen dan via email contact met u op.

Vragen over goed scheiden?

Chat vrijblijvend en anoniem met een familierechtadvocaat/mediator van verder-online.nl.

1 advocaat online >

Feedback verzonden Gesprek is beëindigd Uw bericht kon niet verstuurd worden, probeer de pagina opnieuw te laden.

VERDER* houdt zich aan alle Europese regels op het gebied van online privacy. Op onze website worden geen advertenties getoond. VERDER* gebruikt wel cookies en scripts van Google om het gebruik van de website geanonimiseerd te analyseren. Zo kunnen we content op maat aanbieden en de effectiviteit verder verbeteren. Lees hier meer over ons cookie beleid en lees hier ons privacy statement.

Terug naar vorige