Doe een gratis scheidingscheck!

Gratis scheidingscheck bij vFAS-advocaten en mediator

Wilt u meer weten over een echtscheiding? Of een gratis scheidingscheck laten uitvoeren? Bezoek dan tijdens de Dag van de Scheiding op 13 september een vFAS-kantoor bij u in de buurt.

De scheidingscheck die u tijdens de Dag van de Scheiding kunt laten uitvoeren, biedt inzicht in keuzes die u maakt in specifieke scheidingssituaties. Ook krijgt u dankzij de check en het advies van een aanwezig vFAS-advocaat-mediator een beter besef van de gevolgen van bepaalde beslissingen ten tijde van scheiding. Tijdens het vrijblijvende bezoek aan een kantoor bij u in de buurt, krijgt u bovendien de mogelijkheid om informatie in te winnen over scheiden, denk aan informatie over het ouderschapsplan en meer.

Vind een vFAS-advocaat of mediator

Wilt u meer weten over een echtscheiding? Vind een vFAS-advocaat en mediator bij u in de buurt en loop gratis binnen!

  • Zoeken op
  • Plaats
  • (Bedrijfs-)naam
  • Postcode

Filter:

Contactformulier

Werkzaam bij:

Vul onderstaande gegevens in om uw vraag te stellen. Wij gaan zorgvuldig met uw persoonlijke gegevens om. Meer informatie hierover leest u in onze privacyverklaring.

VERDER* houdt zich aan alle Europese regels op het gebied van online privacy. Op onze website worden geen advertenties getoond. VERDER* gebruikt wel cookies en scripts van Google om het gebruik van de website geanonimiseerd te analyseren. Zo kunnen we content op maat aanbieden en de effectiviteit verder verbeteren. Lees hier meer over ons cookie beleid en lees hier ons privacy statement.

Terug naar vorige