10 jaar Dag van de Scheiding

10 jaar Dag van de Scheiding - vFAS De Dag van de Scheiding wordt dit jaar voor de 10e keer georganiseerd

Op vrijdag 11 september a.s. organiseert de vFAS voor de 10e keer de jaarlijkse ‘Dag van de Scheiding’. Via een live chat kunt u anoniem vragen stellen over scheiden aan de advocaat-mediators die bij de vFAS zijn aangesloten via www.verder-online.nl

Samen met een gespecialiseerde scheidingsadvocaat/-mediator kunt u bespreken hoe uw scheiding het beste afgewikkeld kan worden, zowel op juridisch, emotioneel als financieel gebied.

Advocaat én mediator
De familierechtadvocaten zijn gespecialiseerd advocaat en ook scheidingsmediator. Zij zijn lid van de Nederlandse vereniging van Familie- en erfrecht Advocaten Scheidingsmediators (vFAS) en onderscheiden zich op verschillende gebieden. Zo moeten advocaten om lid te worden onder meer een aanvullende specialistische opleiding van drie jaar volgen. Daarnaast is minimaal vijf jaar ervaring en jaarlijkse bijscholing verplicht. vFAS-advocaten beschikken over actuele juridische kennis op het gebied van onder meer ouderschapsplannen, pensioenverevening, alimentatie en huwelijkse voorwaarden.

vFAS en Dag van de Scheiding
De vFAS is een vereniging van advocaten en scheidingsmediators die gespecialiseerd zijn in het personen-, familie- en erfrecht. Uit cijfers van het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) blijkt dat één op de drie getrouwde stellen op den duur scheidt. Voor de vFAS was dit de aanleiding om een speciale dag in het leven te roepen waarop landelijk aandacht wordt gevraagd voor het belang van deskundige begeleiding bij scheidingen: de ‘Dag van de Scheiding’. Het uiteindelijke doel is het verbeteren van het proces rondom echtscheidingen, zodat (ex-) partners zorgvuldig en respectvol uit elkaar gaan. 

Meer weten over de Dag van de Scheiding? Kijk op www.dagvandescheiding.nl. Betrouwbare achtergrondinformatie, tips en stappenplannen voor scheiden en mediation zijn te vinden op www.verder-online.nl

U chat met:

chat

Momenteel is de chat offline. U kunt een bericht achterlaten; wij nemen dan via email contact met u op.

Vragen over goed scheiden?

Chat vrijblijvend en anoniem met een familierechtadvocaat/mediator van verder-online.nl.

1 advocaat online >

Feedback verzonden Gesprek is beëindigd Uw bericht kon niet verstuurd worden, probeer de pagina opnieuw te laden.

VERDER* houdt zich aan alle Europese regels op het gebied van online privacy. Op onze website worden geen advertenties getoond. VERDER* gebruikt wel cookies en scripts van Google om het gebruik van de website geanonimiseerd te analyseren. Zo kunnen we content op maat aanbieden en de effectiviteit verder verbeteren. Lees hier meer over ons cookie beleid en lees hier ons privacy statement.

Terug naar vorige